Wellnessrejse: Aerial yoga på Bali

Wellnessrejse: Aerial yoga på Bali

Er du træt af løbebåndet og de samme fitnesshold? Mangler du inspiration til at komme i gang med at træne? Kombiner træning og sjov, og få kickstartet endorfinerne mens du prøver noget nyt og anderledes på din næste ferie. En tredjedel af de danske rejsende (33%) vil gerne prøve en eksperimenterende wellnessoplevelse som en del af deres rejser i 2023*, så derfor har Booking.com udvalgt en række fantastiske rejsemål, der er kendt for deres alternative træningsformer verden over.

VilGerneLeve.dk bringer her omtalen af muligheden for at tage på yogarejse til Canggu på Bali i Indonesien.

Aerial yoga – CangguBaliIndonesien
Hvis du ikke har behov for at beholde fødderne på jorden, kan du tage din træning til nye højder med aerial yoga. Her hænger du i en blød og strækbar silkehængekøje der giver god støtte til en række forskellige udstrækninger og mulighed for at komme dybere ind i strækket, mens du træner din core og stabilitet. De 35% af danske rejsende der ønsker at tage på et spirituelt ophold med f.eks. yoga eller meditation i 2023*, kan overveje Canggu – et hippie-hotspot på sydkysten af den indonesiske ø Bali, som er populær på grund af sine smukke strande, surfingsteder og yoga. Her kan rejsende tage den sunde livsstil til sig blandt de mange juicebarer og yogastudier. Aerial yoga anbefales som en træningsform der nærer sindet, kroppen og sjælen. Vil du gerne prøve noget nyt, og er du samtidig glad for fart, kan du tage på white water rafting med en guide langs Balis Ayung-flod, et spændende eventyr gennem en dal med frodig skov.

Her skal du bo: The Udara Bali Yoga Detox & Spa er et luksuriøst hotel kun for voksne beliggende blandt rismarker og omgivet af ældgamle templer. Det ligger desuden kun en kort gåtur fra stranden Seseh. Dette magiske sted har sundhed og wellness som de vigtigste prioriteter. Der tilbydes helende lydbade, terapeutiske pools og massage samt en smuk udendørs shala med havudsigt, hvor du kan deltage i meditation og aerial yoga-undervisning på stedet så du kan forfine dine stillinger. Dette er endnu et overnatningssted der er en del af Booking.coms bæredygtighedsprogram. De tilbyder lækre asiatiske måltider der er økologiske og lavet af lokale råvarer, samt cykeludlejning så du kan udforske Canggu på en bæredygtig måde.

Share