Stor investering i ny lift i Hemsedal

Stor investering i ny lift i Hemsedal

Hemsedal i Norge er et meget populært sted at tage på skiferie for danskere. Nu vil ejerne, den svenske virksomhed SkiStar, investere yderligere penge i at gøre området endnu mere attraktivt.

Til skisæson 2023/2024 skal der bygges en ny seksstolelift, Lodge Express. Desuden investeres  nye i sommeraktiviteter. Ialt investeres tæt på 600 millioner svenske kroner i at udvikle området.

“Vi vil udvikle vores anlæg året rundt samtidig med, at vintersæsonen fortsat er vores største område. For at både sikre fremtidens turisme og vores gæsters tilfredshed investere vi i konkrete og bedre skioplevelser her og nu. Det føles specielt godt at kunne præsentere en helt ny lift i Hemsedal”, forklarer Stefan Sjöstrand, der er koncernchef hos SkiStar.

Hemsedal er Norges største skiområdet og er bygget omkring de tre toppe, Totten, Rinden og Roni og med 830 som højeste faldhøjde.

Den nye Lodge Express skal køre fra SkiStar Lodge, hvilket sikre en bedre oplevelse, så gæsterne slipper for at tage træklife gennem børneområdet for at komme til toppen. Liften bliver 1753 meter lang og får en kapacitet på 3000 personer i timen.

https://www.skieuropa.dk/norge/hemsedal/
Share