Mulighed i efterårsferien: Sælsafari i Gøteborgs skærgård

Mulighed i efterårsferien: Sælsafari i Gøteborgs skærgård

Det er snart tid til efterårersferie. Et tidspunt hvor mange udnytter tiden til at få gode oplevelser i naturen med familien.

En mulighed er at tage på sælsafari i Gøteborgs skærgård. Med en transporttid på blot 3-4 timer fra Danmark kommer man til Vestsverige nordøst for Gøteborg. Områdets natur er helt anderledes end Danmarks, og dermed er der mulighed for luftforandring og nye indtryk, der giver et afbræk fra hverdagen derhjemme. Her er der skærgård, klipper, skov og kuperet landskab. Og så altså mulighed for at tage på sælsafari.

Tag færgen ud til Hönö i efterårsferien og spejd efter sæler i den smukke skærgård ombord på Kastor Boat Trips. Sælsafari er for hele familien og er en oplagt mulighed for både at spejde efter sæler, men også at få en rigtig skærgårdsoplevelse med båd i den smukke skærgård. Sælerne jager fisk og skaldyr, og efter endt jagt ligger de på de lave klipper, soler sig og fordøjer maden. Sælsafarien kan kombineres med overnatning på det hyggelige Skärgårdshotellet på Hönö.

Læs mere om Skärgårdshotellet og sælsafari

Share