Forlystelsesparken Liseberg i Göteborg byder på Nordens største Halloween-event

Forlystelsesparken Liseberg i Göteborg byder på Nordens største Halloween-event

Den prisbelønnede forlystelsespark Liseberg i svenske Göteborg slår portene op til årets Halloween-oplevelse 6. oktober. Parken byder på sjov for både store og små, bangebukse og de modige. Liseberg i Gøteborg, som for nylig blev udnævnt til Europas bedste forlystelsespark i den prestigefyldte Park World Excellence Awards 2023, har fuldstændig skiftet udseende i en vild efterårsstorm, og gæsterne bliver mødt af både hyggelige gys, fugleskræmsler, slikmysterier, masser af græskar og skræmmende sjove oplevelser. 

Fem Scare Houses , to skrækzoner, 35 forlystelser, 250 skuespillere, 110 tons græskar og slik og ballade til alle børn. Det er, hvad der venter de besøgende, når dette års Halloween-sæson begynder. I år vender også en tidligere favorit tilbage – det klassiske spøgelseshus Haunted Mansion. Ligesom tidligere år vælger gæsterne selv, hvor meget uhygge de vil opleve.

“Under Halloween i Liseberg forvandles hele parken til en farverig efterårsstorm af sjov, ballade og rigtig uhyggelige oplevelser. Vi vil tilbyde Skandinaviens bedste Halloween-oplevelse med skræmmende god underholdning, og lige nu er den svenske krone rekordbillig for danskerne, så man har aldrig før fået så meget gys for pengene som i år”, siger Andreas Andersen, direktør i Liseberg.

Halloween-sæsonen åbner 6. oktober og holder åbent til 5. november. I den danske efterårsferie er der åbnet 13.-15. oktober og 20.-22. oktober. 

Halloween på LIseberg:

  • Åbningsdage: 6-8., 13-15., 20-22., 26-29. oktober og 30. oktober til 5. november. Totalt 20 åbningsdage.
  • Åbne attraktioner: 35
  • 110 tons græskar, (ca. 30.000). Dyrket i Skåne, som bliver til biogas efter sæsonens afslutning.
  • Børnevenlige områder: Kaninlandet, Stigen og Luna Park.
  • Scare Houses: 7, Korthuset, Zombie, Skoven og Vinden (Loftrummet).
  • Skrækområder: Cirkus Bizar og Dæmonernes skygge.
  • Antal gyserskuespillere: ca. 250.
Share