Rejsemål for dig der elsker te: Harrogate i Storbritannien

Rejsemål for dig der elsker te: Harrogate i Storbritannien

Den 21. maj er den internationale dag for te. På denne dag kan du fejre teens kulturelle og økonomiske betydning verden over. I denne anledning deler VilgGerneLeve.dk i samarbejde med Booking.com et par af verdens bedste rejsemål for dem, der holder af den kendte drik. Hele 36% af de danske rejsende motiveres til at rejse, fordi de gerne vil prøve nye madoplevelser, og 48% siger, at det lokale køkken har indflydelse på deres valg af destination, så den internationale tedag er den perfekte undskyldning for at besøge et sted, der er omgivet af historie og skønhed. Lad dig inspirere af de spændende rejsemål.

Her om Harrogate I Storbritannien

English breakfast-te er en britisk klassiker, der gennem årene er vokset til et bredt udvalg med blandt andet en koffeinfri version og en “gold standard”-udgave. Spa-byen Harrogate er hjemsted for et af Storbritanniens mest populære Yorkshire-temærker, der blander teblade fra Assam og Østafrika for at skabe unikke kombinationer med masser af smag. Besøg den nærliggende by York, og nyd en dejlig på den smukke flod Ouse, hvor du kan se byens middelalderhistorie. Her er ikoniske seværdigheder som York Minster, en af verdens største og smukkeste gotiske katedraler. 

Her skal du bo: Dragon Villas by Maison Parfaite – Luxury Studios & Apartments by ligger i hjertet af byen og byder på lejligheder i en bygning fra år 1900. Det er kun en kort gåtur fra lokale seværdigheder som Turkish Baths Harrogate, Royal Hall og Royal Pump Room Museum samt det berømte tehus Bettys Café Tea Rooms, der har serveret lækker afternoon tea i Harrogate siden 1919. Turkish Baths Harrogate, Royal Hall og Royal Pump Room Museum samt det berømte tehus Bettys Café Tea Rooms, der har serveret lækker afternoon tea i Harrogate siden 1919.

Share