Rejseselskab lancerer nye hoteller i Det Indiske Ocean

Rejseselskab lancerer nye hoteller i Det Indiske Ocean

Rejseselskabet TUI lancerer denne vinter flere luksushoteller til de populære rejsemål i Det Indiske Ocean.

Trods økonomisk uro har interessen for luksus og eksotiske vinterrejsemål aldrig været større. Hos TUI har de i år sammenlignet med 2019 solgt over dobbelt så mange rejser til paradisøerne Mauritius, Maldiverne og Zanzibar. Og kærkomment for de danskere, der leder efter luksus, så lancerer TUI denne vinter flere nye hoteller på alle tre øer.

”På den anden side af pandemien har vi set en øget interesse for eksotiske og fjerne rejsemål. For denne voksende gruppe af rejsende står oplevelser, bekvemmelighed og total afkobling øverst på listen. Og det er noget, man kan finde i Det Indiske Ocean, hvor destinationer som Zanzibar, Mauritius og Maldiverne er garant for en oplevelse for livet. Af disse tre destinationer er Mauritius i år øverst på danskernes ønskeliste,” siger Tommy Serban, kommerciel direktør hos TUI.

Her er et udvalg af nye hoteller:

JW Marriot Mauritius*****
Det femstjernede hotel kan prale af at have UNESCOs verdensarvsområde, Le Morne Brabant Mountain, som kulisse. Hotellet er for par såvel som familier. Der er to swimmingpools, stranden lige uden for døren og fem restauranter med alt fra det franske til det asiatiske køkken.

Andre hotelnyheder i Mauritius er Veranda Hotels***, Residence Potosi*** og Jalsa Beach***+.

The Standard, Huruvalhi Maldives*****
På dette hotel kan du bo i nogle af de 115 luksuriøse strand- og vandvillaer, hvor du er omgivet af krystalklart vand og hvide sandstrande.

Andre hotelnyheder i Maldiverne er Bandos Maldives**** og Adaaran Hotel***.

Emerald Zanzibar Resort & Spa*****
Et all inclusive-hotel med direkte adgang til havet i Matemwe. Foruden diverse swimmingpools og restauranter har hotellet spa og træningscenter.

Share