Rejsetendens for 2024: Storbyferie

Rejsetendens for 2024: Storbyferie

Rejseselskabet TUI har nørdet data og kigget i krystalkuglen for at blive klogere på, hvordan danskerne kommer til at rejse i 2024.

TUI er kommer frem en række rejsetendenser, som vi løbende beskriver her på VilGerneLeve.dk og på vores søstersite Bangeforikkeatleve.dk. I dag om Storbysferie.

Storbyferie
Efter pandemien er der en voksende tendens til at vælge bydestinationer blandt danskere. Ifølge en nylig Kantar-undersøgelse på vegne af TUI, hvor 1058 personer har deltaget, siger 37 procent, at de har europæiske byer som deres næste drømmedestination. For 2024 ser TUI allerede nu en stigende interesse for storbyer som PragWienBarcelonaRom og New York. For rejser af mindre end én uges varighed oplever TUI allerede nu en stigning på 33 procent sammenlignet med sidste år, hvilket underbygger danskernes interesse for miniferie i en storby.

”Efter pandemien føler rejsende sig trygge ved at rejse til storbyer igen, da vi ikke længere er tvunget til at undgå overfyldte steder. Samtidig er der en øget fleksibilitet på arbejdspladserne, som gør det muligt at lægge nogle feriedage op til en weekend, så det passer med en miniferie i en storby, siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI. 

TUI er verdens førende rejsekoncern og opererer sine hoteller, krydstogtskibe, flyselskaber og udflugter verden over.

Share