Top-5 over populære vinterrejsemål for danskerne

Top-5 over populære vinterrejsemål for danskerne

Det er koldt og vådt i Danmark. Derfor søger mange væk.

Danmarks største rejsearrangør, Spies, har haft travlt siden nytår og oplevede i sidste uge en stigning i antallet af bookinger på hele 85 procent sammenlignet med samme uge sidste år. Og kigger man frem mod de store vinterferieuger syv og otte, er 93 procent af alle charterrejser nu solgt.

Og danskerne søger et godt stykke sydpå i årets, på papiret, koldeste måned. Således er det De Kanariske Øer, som trækker allerflest til på vinterferie – ikke mindst til Spies’ egne koncepthoteller for familier, Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club, hvor 25 procent af alle vinterferie-gæster skal bo. Også Kap Verde og Thailand ligger i top fem sammen med den portugisiske ø, Madeira.

”Vi ved, at vejret spiller ind på bookingtallene, og derfor bad jeg mine kollegaer nærmere på, hvor mange danskere der har booket rejser i de her meget kolde uger, som vi lige har været igennem. Og her så vi nærmest en lodret kurve, og det betyder også, at salget af vinterferier er i absolut slutspurten. Derfor anbefaler vi, at man ikke venter for længe med at booke, hvis man vil kunne vælge lidt frit mellem rejsemål og hoteller”, forklarer kommunikationschef for Spies, Sofie Folden Lund.

Top-fem over de mest populære vinterrejsemål til sol og varme:
1 Gran Canaria
2 Tenerife
3 Kap Verde
4 Thailand
5 Madeira

Top-fem over de mest populære storbyer i vinterferien:
1 Rom
2 London
3 New York
4 Marrakesh
5 Malaga

Share