Ystad Saltsjöbad kåret som Sveriges bedste resort 

Ystad Saltsjöbad kåret som Sveriges bedste resort 

Ystad Saltsjöbad, har netop modtaget den prestigefyldte titel som Sveriges bedste resort ved World Travel Awards, en international konkurrence, der hylder det bedste inden for besøgs- og hotelbranchen. Gæsterne har været med i afstemningen, og hos Ystad Saltsjöbad kommer hver tredje gæst fra Danmark.

“Da vi startede vores arbejde her på Ystad Saltsjöbad i 2007, drømte vi om at kunne kalde os selv for et rigtig godt resort. At få denne internationale pris som Sveriges bedste resort, er et bevis på, at vores medarbejdere og utrolige team leverer service af høj kvalitet, innovative konferencetjenester, nye oplevelser og kreative eventløsninger. Det glæder jeg mig til at fejre sammen med hele holdet,” siger Carina Dillman, administrerende direktør for Ystad Saltsjöbad.

World Travel Awards, grundlagt i 1993, har til formål at anerkende og belønne branchens fremragende præstationer ved årligt at honorere de bedste destinationer og hoteller i en række kategorier. Vinderne udvælges af en international jury af kvalificerede rejse- og hotelprofessionelle og ved afstemninger fra gæster og andre, der er interesserede i hoteloplevelser.

“At juryen består af både professionelle dommere og vores gæster føles rigtig godt og er en stor anerkendelse. At så mange privatgæster såvel som virksomheder ønsker at tilbringe tid her er en stor glæde. Ikke mindst alle vores danske gæster er en del af vores succeshistorie. De er i alle årene kommet meget hos os, og vi udvikler os hele tiden, så der er altid noget nyt at opleve ved hvert besøg,” siger Carina Dillman.

Ystad Saltsjöbad, den første destination skabt af ESS Group i 2007, byder i dag på 139 værelser og 12 mødelokaler. Lige ved siden af Ystad Saltsjöbad ligger det lille gourmethotel Villa Strandvägen med 7 værelser, som er en del af destinationen. Med konstant høj belægning år efter år blev Ystad Saltsjöbad bemærket af Bench Mark Alliance, der i 2023 registrerede en imponerende belægning på 98,2%. Tre ud af ti gæster kommer fra Danmark.

Share