Afsløring af filmlokation skaber jubel hos rejsebureau

Afsløring af filmlokation skaber jubel hos rejsebureau

Rejseselskabet TUI glæder sig over, at tredje sæson af den populære HBO-serie ”The White Lotus” finder sted i Thailand.

Bangkok, Phuket og Ko Samui i Thailand bliver filmlokationerne for tredje sæson af den populære serie ”The White Lotus”. Det skriver CNN.

Og det er i den grad noget, der får rejseselskabet TUI til at trække lidt ekstra på smilebåndet. Da anden sæson af den populære HBO-serie blevet sendt på Sicilien, var det nemlig noget, TUI i den grad kunne mærke på interessen for rejser til den italienske ferieø.

”Man skal ikke undervurdere ”jet-setting”, som vi kalder det, når gæster rejser for at opleve film- eller serielokationer. Da sidste sæson af The White Lotus blev sendt, så vi en bemærkelsesværdig stigning i søgninger og bestillinger til Sicilien og Taormina,” siger Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI.

Dengang HBO-serien Game of Thrones var på sit højeste, så TUI også en øget interesse for rejser til Dubrovnik i Kroatien, der er et af de steder, hvor den populære serie er blevet optaget. Derfor forventer rejseselskabet også en stigende interesse for de tre destinationer i Thailand, hvor TUI allerede har hoteller.

”Vi forventer at se en stigning i interesse for de tre destinationer i Thailand, nok mest i 2025, når serien løber over skærmen. Det er også skønt for turismen til feriedestinationer generelt, når disse populære serier besøger dem,” siger Mikkel Hansen.

Share