Indbydende by: Daylesford i Australien

Indbydende by: Daylesford i Australien

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed.

Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk 

DaylesfordAustralien
Den idylliske by Daylesford ligger for foden af bjergkæden Great Dividing Range i Victoria og mindre end 113 km fra Melbourne og er kendt for sine naturlige mineralkilder, livlige kunstscene og spaer i verdensklasse. Områdets landskab, der består af smukke søer og frodige skove, gør det til det perfekte rejsemål for dem, der ønsker ro og afslapning. Wombat Hill Botanic Gardens ligger på tinden af en uddød vulkan og er det perfekte sted for naturelskere. Der er butikker, kunstgallerier og hyggelige caféer på begge side af den charmerende hovedgade i Daylesford, og det afspejler meget godt byens tilbagelænede stemning. Dette område i Australien er også kendt for sit lokale køkken og fokus på mad fra jord til bord.

Her skal du bo: Lake Orchard Villas ligger kun et minuts gang fra Lake Daylesford og fem minutters gang fra byens hovedgade, hvor du finder mange caféer og butikker. Alle villaer på overnatningsstedet har desuden spabad til to personer. Gæsterne kan også tage på en smuk 3,2 km lang køretur til Hepburn Springs.

Share