Det får ikke meget smukkere hotelbeliggenhed end på Notre Maison i Cogne

Det får ikke meget smukkere hotelbeliggenhed end på Notre Maison i Cogne

Søger du overnatning i byen Cogne i Aosta Valley regionen i den italienske del af Alperne, så bør du helt sikkert se på og overveje Notre Maison, der ligger i udkanten af byen Cogne.

Lige meget om du drømmer om et Wellnessophold, afslapningstid med kæreste eller familien eller bare nogle behagelige dage. Så  er Notre Maison et oplagt valg som opholdssted.

Notre Maison blev grundlagt i 1979 af familien Celesias. Og siden har det været et familedrevet hotel. Og det er virkelig en fornøjelse at opleve de forskellige generationer arbejde sammen. Faktisk er hele fire generationer af familien involveret i driften. Og deres opgaver er lige fra at tage imod gæster, betjene gæsterne i restauranten og faktisk også holde haveområdet. Haveområdet er bygget ind som en del af det fantastisk wellnessområde, som er et af hotellet absolutte største plusser. Her kan livet bare nydes og udsigten til bjergene og nationalparken kan du ikke få meget bedre. Om aftenen skal du nyde hotellets restaurant, hvor chefkok Angelo er klar til at give gæsterne flere fantastiske oplevelser.
Og der er rum af forskellige størrelser på Notre Maison og i forskellige prisklasser på , så du kan helt sikkert finde noget, der matcher dit behov.

Notre Maison er familiedrevet og hele fire generationer hjælper til.

Grønt fokus
De har hos Notre Maison enormt fokus på at beskytte miljøet. Det er ganske enkelt en helt naturlig del for familien Celesias i og med deres hotel er placeret midt i nationalparken Gran Paradiso. Hele hotellet drives via eget produktion af varme og strøm. En produktion der har udgangspunkt i træ fra lokalområdet, der oftes er fældet af laviner. Du kan leje elbiler og elcykler, og kan rent faktisk have et ophold, der ikke belaster miljøet. Det er jo et ekstra plus for de fleste.

I Cogne, hvor der er omkring 1500 indbyggere, har du direkte adgang til Nationalparken og de mange muligheder dette giver. Nationalparken, lavet omkring bjerget Gran Paradiso, er den første af sin slags, fra 1966, i Italien, og blev primært lavet for at bevare udbredelsen af gimser. Nationalparken er nu et sted, hvor du kan praktisere hiking, køres på MTB og bare nyde naturen. Sogne er også et attraktiv sted at besøge om vinteren med et skiområde bestående af syv pister af forskellige sværhedsgrad. Og så var det faktisk målby for en en etape af cykelløbet Giro d’Italia i 2022.

Der er ekstremt smukt omkring Cogne.
Giro d’Italia besøgte Cogne i 2022

Aosta Valley er en region i det nordvestlige Italien. Regionen grænses op til Frankrig mod vest, mod Schweiz i nord og så mod regionen Piemonte i syd. Der er tale om Italiens mindste og tyndest befolkede region. Men der er tale om et fantastisk smukt sted, og et sted med rigtig mange muligheder for de helt store oplevelser.

Share