Fantastisk lufthavn: Singapore Changi

Fantastisk lufthavn: Singapore Changi

At rejse handler lige så meget om rejsen som om destinationen, og selvom rejsende normalt er gladest når de ankommer til deres feriested, kan lufthavnene være en spændende del af oplevelsen. Men ikke alle lufthavne er skabt lige, og selvom en transitrejse eller et forsinket fly kan være stressende og udmattende, er der dem der hæver oplevelsen fra noget der skal udholdes til noget fornøjeligt med episke pools på taget, kunstgallerier og indendørs skove med wow-faktor. 16% af danske rejsende siger, at længden på transittiden påvirker deres beslutninger om booking af flyrejser. I samarbejde med Booking.com præsenterer vi på VilGerneLeve.dk en række af verdens mest fantastiske lufthavne. I dag Singapore Changi Lufthavn.

Singapore Changi Lufthavn – Singapore
Singapores Changi Lufthavn er kendt for sine uovertrufne oplevelser og er en destination i sig selv. Lufthavnen er indrettet med naturtema og har tagterrasse med swimmingpool og spabad, sommerfuglehave samt verdens højeste indendørs vandfald. Den frodige Shiseido Forest Valley ligger i en kuppel af glas og stål i lufthavnen og har et 40 m højt vandfald blandt tropiske planter og over 2000 træer. Det er noget af et syn og perfekt for de 25%** af rejsende på verdensplan, der gerne vil se flere udendørs områder i lufthavnene. Hvis du vil have mest muligt ud af oplevelsen, kan du booke en Jewel Changi-lufthavnsbillet, der giver fuld adgang til faciliteterne – fra grønne naturstier til en kæmpe trampolin ophængt over træerne, samt ramen fra restauranter med Michelin-stjerner. Denne lufthavn er en kæmpe legeplads og ideel til familier, der ønsker at underholde børnene, mens de venter på deres fly – og med alt fra himmellabyrinterne til Singapores højeste rutsjebane og en kaktushave, er der virkelig noget for enhver smag.

Her skal du bo: 
Crowne Plaza Changi Airport, an IHG Hotel ligger i Terminal 3 i denne fantastiske lufthavn og er direkte forbundet med Jewel Changi via en indendørs bro. Det ultraluksuriøse og moderne hotel kombinerer Singapores futuristiske stemning med gulv til loft-vinduer og en udendørs swimmingpool. Udover overnatninger er der også mulighed for værelser til dagsbrug, hvor transitrejsende kan få adgang til hotellets faciliteter i 4, 6 eller 8 timer. Restauranten er åben hele dagen og serverer asiatiske og vestlige retter, fra velsmagende kyllingesatay med sprød peanutsauce til varm gnocchi med pulled beef – der tilbydes både vegetariske og veganske menuer som en del af Booking.coms bæredygtighedsprogram.

Share