Født i rottens år: Tag til Madrid

Født i rottens år: Tag til Madrid

Den 10. februar fejres det kinesiske nytår, og vi går ind i dragens år! For at markere dette har Booking.com dykket ned i de kinesiske stjernetegn og parret stjernetegn med deres bedste destination for 2024. Hvis du er født i grisens år, bør du tage til Spaniens hovedstad Madrid.

Rottens år:
1912, 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020

Her skal du tage hen: MadridSpanien

Denne hovedstad er ikke kun kendt for sin fantastiske arkitektur, den er også det perfekte rejsemål for de rejsende, der har det innovative og sociale rottetegn. Madrid anbefales af rejsende fra hele verden for sit natteliv og kommer for alvor til live efter mørkets frembrud. Du kan forvente en stort udvalg af underholdning – fra lokale cocktailbarer til natklubber. Du kan danse til langt ud på natten til en aften med live flamencomusik og drinks, hvor du kan lære mere om den ekspressive dansestil med det særlige fodarbejde, elegante håndbevægelser og klap.

Her skal du bo: Personer med det innovative rottetegn vil sætte pris på et ophold på det sjove og finurlige Vincci the Mint, som ligger i hjertet af den berømte Gran Via og har en fantastisk terrasse med udsigt over Madrids ikoniske bygninger. Festen begynder allerede ved indgangen med unik indtjekning i receptionsbaren, hvor du kan vælge mellem skøn vin og sangria. Hotellet har også en tagterrasse med en finurlig gastrobar og mad der serveres fra en food truck på stedet.

Share