Født i grisens år: Tag til Orlando, USA

Født i grisens år: Tag til Orlando, USA

Den 10. februar fejres det kinesiske nytår, og vi går ind i dragens år! For at markere dette har Booking.com dykket ned i de kinesiske stjernetegn og parret stjernetegn med deres bedste destination for 2024. Hvis du er født i grisens år, bør du tage til Orlando i USA.

Grisens år: 1923, 1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007, 2019

Her skal du tage hen: OrlandoUSA

Personer, der er født i grisens år, er kendt for at være afslappede og ubekymrede. Orlando er det perfekte rejsemål for denne personlighedstype. Byen er berømt for sine episke forlystelsesparker, store butikscentre og natteliv, hvor man kan skabe varige og sorgløse minder. Genfind dit indre barn i LEGOLAND® Florida med over 50 forlystelser, eller tag ind og se basketball i verdensklasse med en billet til en NBA-kamp i Orlando.

Her skal du bo: Personer født i grisens år vil sætte pris på et ophold på Four Seasons Resort Orlando. Hotellet har en perfekt beliggenhed i hjertet af forlystelsesparken i Orlando, så du kan være sikker på at få en sjov ferie. Tag rundt i forlystelsesparken i løbet af dagen, og brug aftenen på at nyde den skønne udsigt over det frodige 26 hektar store sølandskab fra Capa, resortets steakhouse i spansk stil på en tagterrasse. Eller du kan hygge dig med et spil golf eller en afslappende massage i spaen.

Share