Indbydende by: Grindelwald i Schweiz

Indbydende by: Grindelwald i Schweiz

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed.

Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk og vores søstersite BangeForIkkeAtLeve.dk. I nedenstående Grindelwald i Schweiz.

GrindelwaldSchweiz
Grindelwald ligger i hjertet af de schweiziske alper, lidt over 1.000 meter over havets overflade. Denne bjergby er omringet af ikoniske tinder som Eiger og Jungfrau og er et paradis for udendørsentusiaster og naturelskere hele året rundt. Om vinteren bliver Grindelwald til et snedækket eventyrland med ski- og snowboardmuligheder i verdensklasse.  Togturen til Jungfraujoch “Top of Europe” er et must for alle, der ønsker at opleve en betagende udsigt over gletsjere og høje tinder. I de varmere måneder kan de besøgende vælge blandt uendelige vandreruter i områdets betagende alpelandskaber. Generelt er Grindelwald en bjerglandsby fyldt med charmerende stemning og arkitektur i chaletstil samt hyggelige caféer.

Her skal du bo: Boutique Hotel Glacier stammer helt tilbage fra 1864 og er et af de ældste hoteller i området. Det er i boutique-stil med en moderne twist og hylder Grindelwalds isarbejdere, byens historie og turismearv. Efter en eventyrlig dag i bjergene kan gæsterne slappe af i hotellets spa, der omfatter opvarmet udendørs spabad med udsigt til Eiger. Hvis du besøger den nærliggende by Interlaken, kan du tage på en privat byvandring med en lokal guide og opleve områdets skjulte skatte og hvor de lokale tager hen.

Share