Kilometerlange kælkebakker i SalzburgerLand

Kilometerlange kælkebakker i SalzburgerLand

Østrigske SalzburgerLand er kendt for sine populære skipister, men området byder også på mange andre eventyrlige oplevelser som vintervandring, spabade og kilometerlange kælkebakker.

Man bliver aldrig for gammel til at kælke, og når sneen daler i SalzburgerLand, er det ikke kun skipisterne, der indbyder til timevis af sjove stunder. Flere af SalzburgerLands regioner byder nemlig på kilometerlange kælkebakker, hvor hele familien for alvor kan nyde suset og den kildrende fornemmelse i maven på vej ned af kælkebakken. En tur ned af de lange kælkebakker på omkring 5 kilometer kan nemlig tage omkring halvanden time.

Er en hel dag i sneen ikke nok, behøver dagen heldigvis ikke stoppe, bare fordi solen går ned. Flere af SalzburgerLands regioner har nemlig oplyste kælkebakker, hvor store og små kan forsætte de sjove stunder ud på aftentimerne. Efter mørkets frembrud kan man kælke videre i Obertauern på en 1,5 kilometer lang kælkebakke, i Hochkönig på en 700 meter lang kælkebakke eller i St. Johann i Salzburg på en næsten 3 kilometer lang kælkebakke.

Læs mere her:
https://www.obertauern.com/en/winter-holiday/tobogganing.html#filter=r-fullyTranslatedLangus-&zc=15,13.4973,47.26805
https://www.hochkoenig.at/en/winter/away-from-slopes/away-from-the-slopes-around-the-hochkoenig.html
https://www.josalzburg.com/en/activities/tobogganing-in-st-johann-in-salzburg.html

SalzburgerLand er danskernes foretrukne skisportsdestination i Østrig. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Hochkönig, St. Johann in Salzburg, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Zell am See- Kaprun, Wagrain og Salzburger Saalachtal. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 kilometer pister i alle sværhedsgrader og flere end 200.000 hotelsenge. Læs mere om SalzburgerLand på https://www.salzburgerland.com/da/.

Share