Spændende nyheder hos Trysil inden den nye sæson

Spændende nyheder hos Trysil inden den nye sæson

Trysil er Norges største skidestination, og har noget for enhver smag. Siden sidste vinter har skisportsstedet forbedret sneproduktionen, opgraderet pisterne og installeret mere og bedre belysning. Derudover får den populære lift, Høgekspressen, også en øget kapacitet på 10 procent. Igen i år kan man flyve direkte fra Danmark til Trysil via Scandinavian Mountain Airport.

“Som den største skidestination i Norge er det vigtigt for os hele tiden at videreudvikle skiløbet og den samlede oplevelse, så vi kan skabe endnu flere uforglemmelige fjeldoplevelser for vores gæster. Vi mærker en stor interesse for en aktiv skiferie, både fra Norge og vores nabolande, og med vores forbedringer får gæsterne blandt andet bedre mulighed for at stå på ski om aftenen i vores eventyrsskiområde, noget som særligt de unge skiløbere sætter pris på, og så bliver både pister og lifter opgraderet”, siger Gudrun Sanaker Lohne, destinationschef for SkiStar Trysil.

Følgende er et udvalg af nyheder og forbedringer i SkiStar Trysil til vinteren 2022/2023:

  • Mulighederne for stå på aftenski med lys forbedres omkring liften Skarven. Her ligger SkiStar Fun Ride, et populært eventyrsskiområde med inspiration fra både snowpark og skicross. Med den nye belysning bliver dette populære område også tilgængeligt om aftenen med tre oplyste pister.
  • Høgekpressen, en af Trysils største og længste lifter, får en kapacitetsforøgelse denne vinter. Den 1.916 meter lange lift får nye stole og dermed en øget kapacitet på cirka 10 procent.
  • Liekspressen, en anden af de store og vigtige lifter i Trysil, bliver teknisk opgraderet med et nyt ledningssystem, der øger driftssikkerheden.
  • Trysil får generelt øget kapacitet til sneproduktion, hvilket er med til at gøre sneproduktionen mere effektiv og reducere ressourceforbruget. Den øgede kapacitet reducerer den tid, det tager at præparere pisterne, og dermed reduceres udslip fra pistemaskinerne.
  • Der arbejdes også på at forbedre pisterne yderligere. De to populære pister, nr 80 i området Høgegga og nr 19 i området Turistcentret, bliver bredere. Og Skihytteområdet udvikles for at skabe bedre og mere varieret skiløb og tilgængelighed mellem Valleheisen og Oletrekket.
Share