Kulinarisk skitur: Ski’n’Brunch

Kulinarisk skitur: Ski’n’Brunch

Det er ikke kun kilometervis af pister og frisk sne, der venter på skiferien i de populære skisportsområder i SalzburgerLand i Øsrig. Her kan man nemlig drage afsted på kulinariske skiture, hvor man kan kombinere skiløbet med pauser ved nogle af de mange rustikke alpehytter, hvor østrigske delikatesser venter i varmen.

”I SalzburgerLand handler skiferien ikke kun om dét, der sker på pisterne. Det handler i lige så høj grad om at opleve de østrigske traditioner og kulturen. Vores regioner gør meget ud af at skabe en helhedsoplevelse for de mange gæster, der hvert år rejser hertil på vinterferie. En del af oplevelsen er Østrigs lokale retter, og her er SalzburgerLand en pioner, hvad angår økologi. Gennem årene er de kulinariske tilbud i regionerne vokset og udviklet sig bæredygtigt, så 60 procent af landbruget er økologisk eller biodynamisk,” siger Yvonne Rosenstatter, Head of Market Management, SalzburgerLand Tourismus.

En mulighed er at indtage Ski’n’Brunch på Schmittenhöhe. En oplagt mulighed for de morgenfriske.

Der er intet som at sætte de første spor på en helt nypræpareret pist, mens morgensolen titter frem over bjergene. Deltager man i Ski’n’Brunch på Schmittenhöhe i Zell am See-Kaprun, er dét lige præcis, hvad man får mulighed for. Her starter man dagen med de første spor på pisten, panoramaudsigt, solopgang og et kulinarisk højdepunkt med den lækre brunch. Udover Ski’n’Brunch byder Zell am See-Kaprun på omkring 90 spisesteder i regionens helt unikke omgivelser mellem gletsjer, bjerg og sø, hvor man kan vælge mellem kroer, pizzarier og fine restauranter.

Læs mere her: https://www.zellamsee-kaprun.com/en/service/blog/ski-n-brunch~7405

SalzburgerLand er danskernes foretrukne skisportsdestination i Østrig. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Hochkönig, St. Johann in Salzburg, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Zell am See- Kaprun, Wagrain-Kleinarl og Salzburger Saalachtal. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 kilometer pister i alle sværhedsgrader og flere end 280.000 hotelsenge. Læs mere om SalzburgerLand på https://www.salzburgerland.com/da/.

Share