Skiferie med fly fra Billund Lufthavn når rekordhøjde

Skiferie med fly fra Billund Lufthavn når rekordhøjde

Efterspørgslen på sne og ski er stor blandt danskerne. Skiferien er eftertragtet, og antallet af passagerer til skidestinationerne er steget med 32 procent i Billund Lufthavn siden 2019. Der har med andre ord aldrig været så mange rejsende i Billund, hvor ski er i højsædet.

Ruterne til skidestinationerne Torino og Salzburg er godt besøgt af de mange skirejsende, der trænger til at få fart i skiene. Som noget nyt begyndte Skyalps den 7. januar at flyve fra Billund Lufthavn til Bolzano i Italien. Afgangen til Bolzano er blevet taget godt imod, og sæderne blev solgt i en rivende fart til det populære skisportssted. Herudover er der og stor efterspørgsel efter fly til de franske skidestinationer samt Andorra i Spanien.

“Alle skidestinationerne fra Billund Lufthavn har stor succes i år, og vi oplever en stor tilslutning. Vi ser en tendens til, at flere og flere vælger at flyve på skiferie, så de nemmere og hurtigere kan komme ud på de sneklædte pister. Der har aldrig været så mange skirejsende fra Billund Lufthavn, som der er i år”, forklarer Jesper Klausholm, direktør for Ruteudvikling, Kommunikation & Marketing i Billund Lufthavn.

Share