Ny mulighed for overnatning på cykelferien i Sverige

Ny mulighed for overnatning på cykelferien i Sverige

I svenske Värmland er unikke og naturnære overnatningsformer populære, og flere udbydere står denne sommer klar med nye investeringer og nyheder. Blandt andet er et nyt cykeltrailer-telt blevet designet som en alternativ overnatningsmulighed på cykelferien. 

I Sverige kan de dybe skove, mange fjelde og store søer synes endeløse, og det er netop de naturnære tilbud, der flere steder vinder frem. I det svenske område Värmland er de mange unikke overnatningsformer et hit. Stadig flere steder kan man se luksuriøse campingtelte, skovhytter og tømmerflåder, hvor man kan overnatte på de idylliske svenske søer.

Som noget nyt kan man også drage afsted på to hjul med et specialdesignet cykeltelt bag på. Cykelturister i Värmland kan udforske de store naturområder i regionen, og med det nye cykeltrailer-telt kan cykelturisterne enten overnatte i naturen på egen hånd eller slå cykelteltet ud på nogle af Värmlands mange campingpladser.

Det specialdesignet cykeltelt, der fungerer som et slå-ud-telt på en trailer, lidt som man kender det fra Camp-letten for campister i bil, kan man nemt drage afsted på cykelferie i Värmland. Cykeltraileren med telt kan lejes forskellige steder i Värmland. I det unikke telt på trailer, er der god plads til to personer på en bekvem luftmadras, og i pakken indgår også campingudstyr. Med det nye cykeltrailer-telt behøver man ikke frygte, at distancen til næste overnatningssted er for lang. Her kan man blot udse sig et stykke natur og slå teltet fra cykeltraileren op for natten. Ruten kan lægges langs Sveriges største sø, Vänern. Den 640 kilometer lange rute rundt om søen går under navnet Vänerleden og er en af Sveriges syv nationale cykelruter. 

Læs mere her: https://cykelcamping.se.

”Vi mærker en stor interesse i naturen og vores naturnære overnatningsmuligheder fra vores gæster. Det er blevet noget af dét, der bliver forbundet med Värmland, og som trækker folk hertil om sommeren. Derfor er det også meget positivt, at der flere steder bliver investeret i at vedligeholde og udvide, så vi også fremover kan følge med de besøgendes efterspørgsel på unikke overnatningsformer i naturen,” siger Mia Landin, administrerende direktør for Visit Värmland.

Share