Ny trend: Udenlandske sommerhus hitter hos danskerne

Ny trend: Udenlandske sommerhus hitter hos danskerne

Ifølge sommerhusudlejningsvirksomheden NOVASOL, der råder over sommerhuse i 19 europæiske lande, er danskerne igen i højere grad begyndt at tilvælge private ferieboliger i udlandet. 

”Det er meget positivt at se, at flere og flere danskere får øjnene op for at holde ferie i private ferieboliger i udlandet, som jo giver nogle helt andre oplevelser end med hotel og camping. For eksempel mere frihed og mere privatliv, og ofte også lidt mere for pengene på samme måde, som man kender det fra sommerhusferien i Danmark,” forklarer Kenn Rasmussen., der er kommerciel direktør i NOVASOL.

Det er især de klassiske sommerdestinationer i Sydeuropa, Kroatien og nabolandene, hvor NOVASOL ser den største stigning i antallet af bookinger blandt danskere. Samtidig kan NOVASOL berette om en stigning på 69 procent i antallet af danske bookinger i Tyskland sammenlignet med sidste år, og en stigning på 23 procent i Sverige. Noget der meget muligt også kan have noget at gøre med den lave svenske krone, som giver danskerne mere for feriepengene. 

Share