På ski i Sverige: Så skal der grilles hotdogs

På ski i Sverige: Så skal der grilles hotdogs

At stå på ski er på mange måder en fantastisk ting. Det er motion, det er udeliv, det kan være action, og så er det ofte forbundet med at være social. Der er ikke meget, der slår en dag på pisterne med familien eller vennerne. Ren kvalitetstid.

Sidstnævnte kan du tage lige et niveau højere i Sverige. Her er det nemlig en tradition at frokosten indtages ved en af de grill-stationer, der er opstillet i forbindelse med pisterne i de fleste svenske skiområder. Ejerne af skiområderne ved det, og sørger for at optimere mulighederne. Det betyder oftest, at der er brænde til rådighed, at der er opsat borde og bænke, plus at både grilludstyr og noget til at tænde op med er sat frem. Det kan ikke være lettere at få en god madoplevelse. Der er i princippet bare at udvælge sig sin grill-station, smide sin mad i en rygsæk, klikke ind i skiene og bevæge sig hen til den udvalgte grill.

Det er bare hygge, der er samvær og så smager det helt fantastisk med en hotdog, helt nygrillet, indtaget under åben himmel og med snelandskabet som kulisse.

Share