Sig ja til hinanden under havets overflade eller på en bakketop på De Kanariske Øer

Sig ja til hinanden under havets overflade eller på en bakketop på De Kanariske Øer

Fra idyllisk strandbryllup på La Graciosa til eventyrlig vielsesceremoni under havets overflade ved El Hierro – uanset hvad I drømmer om, sikrer det varierede landskab og de smukke omgivelser på De Kanariske Øer en uforglemmelig oplevelse.

Med en behagelig gennemsnitstemperatur på 21 grader året rundt og en overflod af naturskønne steder, er De Kanariske Øer den perfekte kulisse for bryllupsceremonier. Øgruppen har også mange bryllups- og festarrangører, der kan hjælpe med planlægningen og gennemførelsen af dit drømmebryllup.

I nedenstående beskriver vi en række muligheder for steder på De Kanariske Øer, hvor I kan holde jeres bryllup:

Småt og intimt
På den lille ø La Graciosa, der kun er 29 kvadratkilometer stor, kan bryllupsfester arrangeres året rundt. Dog anbefales september, hvor vejret er mildere og der er færre turister. Bemærk, at der kræves en særlig tilladelse for at gifte sig på en af La Graciosas smukke og beskyttede strande.

Bryllup under havets overflade
For parret, der elsker eventyr, havet og har dykkercertifikat tilbyder El Bajón Diving Centre på El Hierro undervandsbryllupper. Som navnet antyder, afholdes vielserne under vandet, hvor bryllupsgæsterne kan vælge at hoppe i havet med snorkel eller nyde det romantiske eventyr fra båddækket.

Masser af muligheder på Gran Canaria
Gran Canarias varierede landskab tilbyder en række muligheder for ekstraordinære vielser. Nogle af de mest spektakulære steder inkluderer naturreservatet Maspalomas med sine imponerende sandklitter, den drømmende skov Los Tilos og den eksotiske botaniske have Marquesa Garden.

For vinelskere
I La Geria på Lanzarote kan I sige ja til hinanden i vulkanlandskabet, hvor lavaformationer blander sig med vinmarker og drueplantager. Områdets vinranker er helt unikke, og der findes en særlig oprindelsesbetegnelse for den vin, der produceres her. Vinrankerne beskyttes mod vinden af store sten, der samtidig bevarer fugten i jorden, hvilket skaber en frodig og grøn bryllupsoase.

Share