Sted at besøge i Aarhus: Salling Roofgarden

Sted at besøge i Aarhus: Salling Roofgarden

Når du er i en by er det altid en god ide, at danne sig et overblik over byens omfang og hvordan de forskellige ting er placeret i forhold til hinanden. Det har du i udpræget grad mulighed for at gøre i Danmarks næststørste by.

På gågaden i Aarhus findes Salling Stormagasin og på toppen af dette Salling Roofgarden. Et 1400 m2 stor område i 2 niveauer, med rigtig mange muligheder for at finde et hyggeligt sted og et sted at nyde udsigten over Aarhus. Salling Roofgarden er designet af Henning Larsens Achitects og blev indviet den 17. juni 2022.

Salling Roofgarden er stedet at hænge ud i Aarhus, når vejret er godt. Det er stedet at nyde en øl, en kop kaffe eller andet rart, når det er tid til en stille stund. Du er omgivet af planter, kunst og glade mennesker, når du besøger Salling Roofgarden. Du kan vælge lige præcis den bænk eller udsigtssted, som passer dit niveau. Men du må ikke snyde dig selv for at gå ud på broen ud over gågaden, og få den unikke oplevelse.

Det er gratis og let, vis elevator og rulletrapper, at få adgang til den 1.400 kvm. bypark og der er ganske enkelt 360 graders udsigt rundt i Aarhus horisontlinje.

Share