Tag på safari i den svenske vildmark

Tag på safari i den svenske vildmark

I Skandinaviens største safaripark Eriksberg er der safarimuligheder året rundt. Med forårets indtog og sommeren lige om hjørnet kan man nu komme helt tæt på naturen og dyrene i den svenske vildmarkspark både til fods og på cykel. Gæster i safariparken kan nemlig komme med på både cykelsafari og safari til fods i parkens indhegnede område, hvor omkring 1.500 dådyr, kronvildt, muflonfår, vildsvin og bisoner går frit rundt i parken. 

”At aktiviteterne i parken foregår på dyrenes præmisser, er ikke en begrænsning, men en mulighed. Det er først, når vores gæster kommer helt tæt på naturen uden at forstyrre den, at de virkelig oplever dyrene i deres naturlige miljø. Det er en helt speciel oplevelse at komme så tæt på naturen, og dét er præcis den oplevelse, vi gerne vil dele med vores gæster i parken,” siger Per Arne Olsson, adm. direktør i Eriksberg Hotel & Nature Reserve.

Cykelsafari foregår på parkens asfalterede veje sammen med en guide, der undervejs fortæller om Eriksberg. Turen rundt i parken tager omkring halvanden time og foregår i et roligt tempo med mange pauser, som kan bruges til at kigge efter parkens vilde dyr.

Walking-safari er en guidet gåtur, hvor der er tid til at stoppe op, observere og lytte til dyrelivet. Jo mere stille man er, des bedre chancer har man for at se dyrene i deres naturlige miljø. Turen foregår i området omkring Gårdssjön og er cirka fem kilometer lang afhængigt af hvilke dyr, man kommer forbi på vejen.

Sæsonen for cykelsafari og walking-safari i Eriksberg begynder søndag den 16. april 2023 og varer indtil 27. august 2023.

Share