Ny Roof top-bar på 34. etage i Göteborg

Ny Roof top-bar på 34. etage i Göteborg

Gøteborg, grundlagt i 1621, er Sveriges andenstørste by. Byen ligger ud til den svenske vestkyst – kun få timer fra Danmark.

Gøteborgs skyline er under ombygning, og Hotel Draken, som åbner til efteråret, bliver byens højeste hotelbygning med sine 104 meter, 34 etager og 474 værelser. Hotel Draken bygger på et klassisk, kulturelt mødested i Gøteborg, Biograf Draken, som siden 1956 har samlet cineaster til den anerkendte Göteborg Film Festival og andre kulturbegivenheder. Biografen er der endnu, og den har fået selskab af, hvad der må kaldes et helt oplevelseshus med hotel, restauranter, spa samt møde- og konferencefaciliteter. På de to øverste etager indrettes en restaurant og roof top-bar med panoramavinduer og en fantastisk udsigt over byen og Gøteborgs levende havn. Kultur og koncerter bliver også en fast del af udbuddet med Draken Live, som byder på koncerter, stand-up og andre forestillinger.

Gøteborg byder generelt på små specialbutikker, gallerier, restauranter, caféer og hyggelige konditorier og er omgivet af en smuk skærgårdsnatur. 

Share