Tag toget fra Danmark til Østrig til sommer

Tag toget fra Danmark til Østrig til sommer

Til sommer kan man for første gang tage Snälltåget direkte fra Danmark til Østrig i sommerferien. Snälltåget indsætter et tog i sommerferien efter at have forlænget vintersæsonen en måned med stor succes. Sammenlignet med sidste år havde Snälltåget denne vinter en stigning på 52 procent i antallet af passagerer.

For første gang kan man i sommeren 2023 tage Snälltåget på sommerferie. I Danmark kan man stige på nattoget i enten Høje Taastrup, Odense eller Kolding og 20 timer senere stige af i Alpernes smukke landskab med grønne bjerge og krystalblå badesøer.

”Gennem de seneste år har vi set en øget interesse for at besøge SalzburgerLand i sommersæsonen, hvor især vandreture, cykelsport og aktiviteter i og omkring de mange bjergsøer tiltrækker gæsterne. For mange af vores gæster er bæredygtighed en afgørende faktor, når de vælger, hvor ferien skal gå hen, og derfor er vi glade for, at de nu har en direkte togforbindelse hertil, ” siger Yvonne Rosenstatter, Head of Market Management, SalzburgerLand Tourismus.

Snälltåget indsætter en sommerafgang efter denne vinter at have haft succes med at forlænge vintersæsonen. Den længere sæson har resulteret i en stigning på 52 procent i antallet af passagerer sammenlignet med sidste vinter.

”Vi glæder os til at tilbyde rejsende et bæredygtigt alternativ, når de skal planlægge årets sommerferie. De ekstra afgange, som vi indsatte denne vinter, blev modtaget meget positivt. Derfor så vi det som en naturlig forlængelse også at satse på den østrigske sommersæson, som flere og flere får øjnene op for,” siger Carl Adam Holmberg, administrerende direktør, Snälltåget.

Snälltågets sommerafgang kører fra Danmark mod De Østrigske Alper den 22. juli 2023 og retur igen den 30. juli 2023. Toget kører på vand-, vind- og solenergi, og en returrejse mellem Danmark og SalzburgerLand udleder kun omkring 1,2 kg CO2 pr. person. Til sammenligning udleder turen med fly omkring 267 kg, mens turen i en benzindreven stationcar udleder omkring 128 kg.

Snälltåget har i alt fem stop i SalzburgerLand, blandt andet i centrum af det populære område Zell am See-Kaprun og i centrum af det hyggelig St. Johann i Salzburg, men man kan også nemt komme videre med shuttleservice til andre populære destinationer som Saalbach, Leogang, Wagrain-Kleinarl og Salzburger Saalachtal.

Share