På Fernando de Noronha kan du møde hammerhajer og brugder

På Fernando de Noronha kan du møde hammerhajer og brugder

Står en dykkertur med mulighed for at møde fantastiske havdyr højt på din ønskeliste for næste rejsemål? Så er Fernando de NoronhaBrasilien en oplagt destination.

Fernando de Noronha er en af 21 øer der ligger ud for Brasiliens kyst i Atlanterhavet, og denne ø er på UNESCO’s Verdensarvsliste. Den er hovedøen i et stærkt beskyttet økosystem af øer, og her vil de rejsende blive mødt af uovertrufne strande og nogle af de bedste dykkersteder i verden. Der er krystalklart vand og et rigt dyreliv under havoverfladen – herunder den største kendte koncentration af delfiner i verden. Du kan ikke besøge dette tropiske paradis uden at dykke ved Cabeço da Sapata, som er et bjerg under vandet der er beboet af skildpadder, livlige fisk og adskillige hajer. Dette sted er kun for meget erfarne dykkere, men hvis du tager et dyk på lavere vand, kan du muligvis stadig se hammerhajer og brugder, som begge er uskadelige for dykkere. Det er populært at sejle i kajak ved øgruppen, som består af en undersøisk vulkanformation der rejser sig op fra havbunden, og der er mulighed for at klatre på klipper og rappelle for de rejsende der ønsker spændende oplevelser på land.

Her skal du bo: Alle værelserne på Pousada Morena har egen balkon, og nogle af dem har et boblebad. Denne afslappede kro tilbyder et helt særligt ophold med en infinity-pool og terrasse med fantastisk udsigt over Atlanterhavet og den flotte klippeformation Morro do Pico. Overnatningssteder har en morgenmadsbuffet med tropiske frugter og regionale specialiteter, som gæsterne kan sætte tænderne i, og kroen arrangerer oplevelser som udflugter og hajdykning, så gæsterne kan benytte sig mest muligt af alt hvad øen har at byde på.

Share