Tidlig åbning af skidestinationer i Sverige og Norge

Tidlig åbning af skidestinationer i Sverige og Norge

Det var være koldt og snerigt i det nordlige Skandinavien. Derfor kan SkiStar, den største udbyder af skiløb i Norden, nu melde ud af de kan åbne alle deres destinationer tidligt i år. Sälen og Vemdalen er allerede åbne. Åre og Trysil åbner 17. november, og Hemsedal åbner 24. november.

“Højdepunktet på året er, når vi åbner for vintersæsonen, og at det nu kan ske markant tidligere end normalt, er bare en god start på sæsonen. Vi tilbyder snegaranti fra 16. december, indtil vi lukker engang i foråret, og med denne start på sæsonen er man sikret et godt snelag på alle vores fem destinationer ekstra tidligt”, siger Stefan Sjöstrand, administrerende direktør for SkiStar.

SkiStar Åre åbner for skiløb fra Åreskutans top med i alt 890 meters faldhøjde lige fra sæsonstarten. I Sälen og Vemdalen åbnede man for skiløb allerede 4. november. 17. november åbner flere pister og lifte på disse destinationer, blandt andet populære Gustavbacken i Lindvallen i Sälen.

“Vi er glade for at kunne tilbyde vores gæster skiløb helt fra toppen lige fra starten af sæsonen, hvilket kun er sket én gang før. Efterårets kulde og sne kombineret med vores effektive sneproduktionssystemer gør det muligt for os at levere en fantastisk skioplevelse meget tidligt i år”, siger Sebastian Thomasson, destinationschef hos SkiStar Åre.

Alle detaljerede åbningsoplysninger kan ændres på grund af vejret. For at følge de aktuelle lift-, piste- og vejrforhold for hver destination se her.

Sälen, Vemdale og Åre er i Sverige, Trysil og Hemsedal i Norge.

Share