Sveriges førende forlystelsespark udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked

Sveriges førende forlystelsespark udvider julesæsonen og lancerer nyt vintermarked

Juletiden nærmer sig med smukke julelys og hyggelige julemarkeder. Sveriges førende forlystelsespark, Liseberg i Gøteborg, åbner 18. november med et smukt vinterlandskab og millioner af lys. Som noget nyt i år strækker vintersæsonen sig helt frem til 7. januar. Et nyt eventyrligt vintermarked med igloer bliver det nye centrale samlingssted, og hele Liseberg forvandles til et snefyldt vinterlandskab, hvor julestemningen opstår med et trylleslag.

Fra det store vintermarked spreder duften af gløgg, brændte mandler og julens lækkerier sig mellem boder og forlystelser. Fra nissebyen lyder fnis, latter og bjældeklang. Og så er der jubilæumsudstilling i Lisebergstårnet, for i år fylder Liseberg 100 år, og udstillingen tager gæsterne med på en rejse gennem Lisebergs historie. 

Jul i Liseberg er et af Nordens største og fineste julemarkeder, og nu kan man forlænge den stemningsfulde tid med besøg helt frem til 7. januar. Ved at forlænge sæsonen kan vores gæster fortsat opleve et unikt vinterlandskab, nyde vinteråbne forlystelser eller hvorfor ikke dykke ned i Lisebergs hundredeårige historie i vores nye jubilæumsudstilling“, siger Andreas Andersen, Lisebergs direktør.

Nyt temaområde og jubilæumsudstilling
Årets vintersæson bliver ikke bare en uge længere men er også blevet udvidet med et helt nyt temaområde og en jubilæumsudstilling, som henvender sig til en mere voksen målgruppe. Vintermarkedet åbner på hovedscenen og byder på 19 nye handelsboder, skøjteløb på skøjtebanen og glitrende igloer. Alt sammen ved foden af det nye sneklædte bjerg. Oppe ved Lisebergstårnet træder man direkte ind i 100 års glæde i Lisebergs jubilæumsudstilling med billeder og sjove ting fra Lisebergs første 100 år. 

Julesæsonen åbner 18. november og er åben til 7. januar.

Share