Travelmarket: Dansk sommervarme presser priserne på afbudsrejser i bund

Travelmarket: Dansk sommervarme presser priserne på afbudsrejser i bund

Starten på sommeren 2023 har i Danmark været varm. Det presser priserne på rejser til sydlige himmelstrøg, specielt når det handler om afbudsrejser. Det viser et pristjek foretaget af prissammenligningssiden Travelmarket.dk, som sammenligner alle afbudsrejser i markedet.

Hvis sommerferieplanerne endnu ikke er fastlagt, er det muligt at komme meget billigt sydpå i uge 26, som er den første uge af skolernes sommerferie, der starter i den kommende weekend.

Der er mange afbudsrejser i uge 26 til under kr. 2.000 til både Spanien, Grækenland, Tyrkiet, Kroatien, Albanien og Bulgarien.

De billige rejser kan fås med afrejse fra både Aalborg, Billund og København, så alle danskere kan få glæde af de lave priser. 

Det er utroligt, at der er så billige afbudsrejser til så mange forskellige destinationer i den første uge af skolernes sommerferie.  Det har jeg aldrig set før, og det tyder på, at der er et meget stort udbud fra rejseselskaberne, og at efterspørgslen ikke følger med. Det er den danske sommer, der i hele juni har budt på masser af sol og varme, som presser priserne ned med op til 50% rabat på en del rejser” vurderer direktør Ole Stouby fra prissammenligningssiden Travelmarket.dk.

Priserne starter ved kr. 1.393 til Tyrkiet, og inkluderer fly og hotel/lejlighed i 8 dage. 

Share