Anderledes overnatningsted i Småland: Trætårn med panoramaudsigt

Anderledes overnatningsted i Småland: Trætårn med panoramaudsigt

Glashuse i trætoppe, togvogne ved blanke skovsøer, trætårne med panoramaudsigt, arkitekttegnede shelters og vildmarksbyer dybt inde i skoven. Det lyder unægteligt som scener fra en af Astrid Lindgrens farverige fortællinger, men den gode nyhed er, at alle stederne er nye overnatningssteder, som kan nemt kan bookes, hvis man vil tilføje et ekstra lag eventyr til smutturen til Småland. 

Vi bringer løbende information om stederne her på VilGerneLeve.dk.

Her om Trætårn med panoramaudsigt

Hvis man sætter pris på en enestående udsigt, er Eco Tower værd at tage et kig på. Det 25 meter høje trætårn byder nemlig på en fem kilometer lang panoramaudsigt over den omkringliggende skov. Indtil 2023 var tårnet blot et udkigstårn, men er herefter blevet omdannet til førsteklasses indkvartering med moderne værelser, komfortable dobbeltsenge og private terrasser til hvert værelse.

Dette mesterværk af træ hviler på otte træstammer fra Mundekulla-skoven og byder på en tagterrasse med uovertruffen udsigt og en lounge i trætoppene, hvor man kan nyde alt fra en kop te til en drink, mens man kigger ud over vidderne. Nederst i tårnet kan man desuden frit bruge det store moderne køkken og opholdsrum, som står til rådighed for alle gæster.

Læs mere om trætårnet her.

Share