Behageligt og centralt hotel i Riga

Behageligt og centralt hotel i Riga

Planlægger du et besøg over et par dage i Letlands hovedstad, Riga, så er det oplagt at booke dig ind på Tallink Hotel Riga. Et hotel, adressen er Elizabetes 24 i Riga, super centralt placeret i forhold Rigas stemningsfyldte gamle bydel, og også på stort set alt andet, der værd at besøge i hovedstaden. Du kan let bevæge dig gående fra Tallink Hotel og rundt i Riga.

Tallink Hotel er meget smagfyldt indrettet hotel, det er moderne og opdateret på alle tænkelig måder.

Værelserne er udstyret med super lækre badeværelser/toiletter. WiFi er velfungerende og let tilgængeligt.

Morgenmaden på Tallink Hotel Riga kan specielt fremhæves som værende på et højt niveau og der er adgang til styrketræning døgnet rundt og sauna på hotellet. I receptionen er de super imødekommende og hjælpsomme, og så kan du hænge ud i lobbyen i baren med en drink eller kaffe.

Og så er det let at komme til lufthaven, med en bus eller taxatjeneste, togstationen er få meter væk og det meste andet attraktive i Riga, også bydelen Vecrīga er i gå afstand og ellers er det benytte sig af muligheden for at løbehjul, som er tilgængelige overalt i Riga.

Kort fakta om Riga
Riga er hovedstaden i Letland og blev grundlagt som havneby i 1201. Byen har alle dage spillet en stor rolle i forbindelse med handel i Østersøen.
Der bor tæt på 700.000 mennesker i Riga, der dermed er den største by i de baltiske lande. Daugava-floden deler byen op i to, og meget af det, du gerne vil se, ligger på flodens østbred.

Share