Fantastisk lufthavn: Helsinki-Vantaa

Fantastisk lufthavn: Helsinki-Vantaa

At rejse handler lige så meget om rejsen som om destinationen, og selvom rejsende normalt er gladest når de ankommer til deres feriested, kan lufthavnene være en spændende del af oplevelsen. Men ikke alle lufthavne er skabt lige, og selvom en transitrejse eller et forsinket fly kan være stressende og udmattende, er der dem der hæver oplevelsen fra noget der skal udholdes til noget fornøjeligt med episke pools på taget, kunstgallerier og indendørs skove med wow-faktor. 16% af danske rejsende siger, at længden på transittiden påvirker deres beslutninger om booking af flyrejser. I samarbejde med Booking.com præsenterer vi på VilGerneLeve.dk en række af verdens mest fantastiske lufthavne. I dag Helsinki-Vantaai Finland.

Helsinki-Vantaa Lufthavn – HelsinkiFinland
Kunstelskere vil sætte pris på et stop i Helsinki Lufthavn med de minimalistiske fyrretræsvægge, det døgnåbne kunstgalleri og installationer såsom Concorde-skulptur der ligner en stor guldsmed. Denne designfokuserede lufthavn har også en naturskøn terrasse, en julehytte og en virtuel oase hvor passagererne kan opleve Finlands natur og dets fire årstider via en buet skærm, lydinstallationer og interaktive vægprojektioner. Med wellness i hjertet af finsk kultur kan rejsende føle sig hjemme i Maja Living Room og benytte yogarummet og liggestolene til at slappe af før de skal flyve. Der er endda en bogbyttehandel, hvor rejsende kan bytte gamle bøger gratis, og verdens første genbrugsbutik i en lufthavn. Hvis du vil have en hurtig lur, kan du booke en sovekapsel med mulighed for at lukke både lyd og lys ude, så du kan hvile dig inden næste etape af rejsen – ideelt til over en fjerdedel (28%)** af globale rejsende, der siger at steder at sove vil forbedre lufthavnene mest.

Her skal du bo: 
Clarion Hotel Aviapolis ligger en kort 2-minutters togtur fra lufthavnen, væk fra passagerterminalerne og med lydisolerede værelser, så den nærliggende start- og landingsbane ikke forårsager forstyrrelser. Rejsende kan sove komfortabelt på dette designhotel, der omfatter et døgnåbent fitnessrum, sauna og terrasse – samt mødelokaler til forretningsrejsende. Restauranten byder på en lækker menu med nordiske smagsoplevelser, og bagværket til morgenmaden kan give enhver rejsende en god start på dagen. Dette paradis er en del af Booking.coms bæredygtighedsprogram, der bruges 100% vedvarende elektricitet, hvilket er praktisk for dem der stræber efter at vælge mere bæredygtige steder når de rejser.

Share