Halloween forslag: Tag på spøgelsesjagt i Pluckley, Storbritannien

Halloween forslag: Tag på spøgelsesjagt i Pluckley, Storbritannien

For at inspirere og hjælpe rejsende, der kunne tænke sig en ekstra uhyggelig Halloween getaway, har Booking.com fundet frem til en række særdeles oplagte Halloween destinationer, hvor du kan forskrækkes og mærke adrenalinsuset.

Tag på spøgelsesjagt i PluckleyStorbritannien
Som et af de mest hjemsøgte lande i verden er Storbritannien et uhyggeligt rejsemål til en halloweenrejse. Og ifølge pålidelige kilder er den mest hjemsøgte landsby i Storbritannien Pluckley i Kent, der efter sigende har mindst 12 spøgelser der stadig aktivt hjemsøger byen, som har været hjemsøgt siden Romertiden. Mens de besøgende beundrer de charmerende frugtplantager og får der græsser i det maleriske engelske landskab, strejfer genfærdslignende beboere også rundt i byen. Der er ”Screaming man” der faldt i døden, “Schoolmaster” der hængte sig selv, og Highwayman” der blev fastklemt til et træ af et sværd i området Fright Corner. Dette sted må man bare besøge hvis man er fan af at komme i kontakt med åndernes verden. Besøgende i området kan udforske den lokale by Canterbury på en historisk vandretur og opleve dens middelalderlige historie.

Her skal du bo: Chilston Park Hotel i Lenham var engang hjemsted for politikere og godsejere og ligger i en storslået fredet ejendom omgivet af 22 hektar land. Hotellet byder på overdådige værelser, hvoraf nogle endda kan prale af himmelsenge, og er hjemsted for antikviteter fra helt tilbage til det 17. århundrede. Salen rummer et stort åbent ildsted, hvor de besøgende kan sidde og varme sig og få en drink og forsøge at få øje på hotellets eget spøgelse – en infanterist fra det 18. århundrede. Gæsterne kan nyde en komplet engelsk morgenmad og afternoon tea i den originale spisestue og opleve et typisk engelsk ophold.

Share