Kom i skole igen på lækkert hotel i Dublin

Kom i skole igen på lækkert hotel i Dublin

Et nyt skoleår er indledt. Hos Booking.com har de fundet en række steder, hvor du kan en luksuriøs rejseoplevelse på netop en skole.

Booking.com har mere end 28 millioner registrerede overnatningssteder på mere end 155.000 rejsemål verden over heriblandt Schoolhouse Hotel i Dublin.

I kvarteret Ballsbridge ved siden af en fredelig kanal og en kort gåtur fra Dublins centrum ligger Schoolhouse Hotel, der fungerede som skole i årene 1859-1969. I 1997 blev bygningen lavet om til et unikt boutique-hotel med en smuk have og en hyggelig gastrobar. Takket være den korte afstand til byens centrum, kan du nemt udforske den irske hovedstad, for eksempel ved at booke en selvguidet tur, hvor du kan udforske højdepunkterne i dit eget tempo. Hvis du godt kan lide at tage på skattejagt, kan du også prøve et udforskningsspil til seværdigheder i Dublin – en selvguidet byvandring hvor du kan høre de mindre kendte historier om byen på en sjov måde og samtidig opleve byens mest berømte vartegn mens du løser gåder og finder spor.

Share