Neon Run på La Palma er noget specielt

Neon Run på La Palma er noget specielt

I marts måned bliver De Kanariske Øer i Atlanterhavet centrum for syv hæsblæsende løb, og et af højdepunkterne finder sted i weekenden den 23.-24. marts i Los Llanos de Aridane på La Palma, når byen forvandles til det farverige Neon Run Spain. Her inviteres både børn og voksne til at deltage i dagsaktiviteter som koncerter og kreative maleworkshops. Når aftenen falder på, slukkes gadebelysningen, og gaderne vækkes til live af løbernes neonfarvede outfits, og aftenen afrundes med familievenlige fester, hvor musik, dans og farver står i centrum.

Neon Run Spain er et festligt løb, der kombinerer motion, musik og klare neonfarver. Det afholdes i år i byen Los Llanos de Aridane på La Palma i weekenden den 23.-24. marts, og der arrangeres løb på forskellige distancer for at tilgodese deltagere på alle niveauer og i alle aldre.

Neon Run Spain sætter fokus på det sjove og underholdende snarere end den hårde konkurrence, med et klart mål om at bringe et farverigt, musikalsk og livligt touch til byens gader. Hele weekenden igennem tilbyder festivalen en række dagaktiviteter, som inkluderer koncerter og kreative maleworkshops, der er åbne for familier. Børneløbet skydes i gang kl. 19, og kort før kl. 21 transformeres byen, når gadebelysningen slukkes og erstattes af en glød fra løberne i deres strålende pink, gule og grønne dragter. Deltagerne har mulighed for at tage del i enten en 5- eller 10-kilometers rute, hvorefter alle inviteres til at deltage i den storslåede neonfest.

For mere information, det fulde program og tilmelding til Neon Run Spain, besøg www.neonrunspain.com

Neon Run Spain er kun én af mange sportsbegivenheder, der finder sted på De Kanariske Øer i marts måned, hvor der også afholdes seks andre løb:

  • 3. marts: Bjergløbet Subida Vertical Candelaria på Tenerife er udfordrende og tester deltagernes udholdenhed.
  • 9. marts: Carnavalera Race i Corralejo på Fuerteventura er også et farverigt og sjovt løb, som desuden er helt gratis at deltage i.
  • 10. marts: Playa de Las Américas på Tenerife kan hele familien deltage i det internationale forårsløb, som tilbyder distancer fra 100 meter til 10 kilometer.
  • 16. marts: Bjergløbet LPA Trail gennem Maspalomas’ gader på Gran Canaria fejrer i år sin niende udgave.
  • 17. marts: På Tenerife arrangeres triatlonkonkurrencen Ocean Lava Santa Cruz med mulighed for at vælge forskellige distancer af svømning, cykling og løb.
  • 23. – 24. marts: Cykelmaratonet Magma på El Hierro tiltrækker mountainbike-entusiaster fra hele verden. Dette arrangement er desværre allerede udsolgt, da alle deltagerpladser blev solgt på bare 17 minutter!

De Kanariske Øer er en spansk øgruppe, der ligger i Atlanterhavet og består af otte øer – Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote, Fuerteventura, El Hierro, La Palma, La Gomera og La Graciosa.

Share