Ny lift binder regioner bedre sammen

Ny lift binder regioner bedre sammen

Skisæsonen er i fuld gang i De Østrigske Alper, og der er masser af fantastiske muligheder for skiglade danskere. De fleste steder fremstår lifterne i områderne meget moderne og innovative, og de gør det nemt for både nybegyndere og erfarne skiløbere at tage af sted og udforske områderne på lange, sammenhængende skiruter.

Et eksempel på en moderne lift er den nye nye gondollift Panorama Link, som stod færdig under Corona-pandemien. Med de er regionerne St. Johann i Salzburg og Wagrain-Kleinarl blevet bundet endnu bedre sammen i skiområdet Snow Space Salzburg. Turen med den nye lift er 3,2 kilometer, tager 8 minutter og byder på en bjergtagende udsigt over det vidt strækkende skisportsområde, der terrænmæssigt er et af de mest varierede områder i Alperne. Med i alt 70 moderne liftsystemer kan de skientusiastiske gæster bevæge sig frit i området, der byder på ikke mindre end 12 bjergtinder, alle 2.000 meter høje eller højere, 5 bjergdale, 210 kilometer skipister og 3 langrendsløjper.

SalzburgerLand er danskernes foretrukne skisportsdestination i Østrig. Regionen tæller blandt andet de populære rejsemål Hochkönig, St. Johann in Salzburg, Skicirkus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn, Obertauern, Zell am See- Kaprun, Wagrain-Kleinarl og Salzburger Saalachtal. SalzburgerLand råder over mere end 2.000 kilometer pister i alle sværhedsgrader og flere end 280.000 hotelsenge.

Share