Rejsemål til et mere bæredygtigt ophold i 2024: Baie Sainte Anne på Seychellerne

Rejsemål til et mere bæredygtigt ophold i 2024: Baie Sainte Anne på Seychellerne

Booking.coms undersøgelse om bæredygtige rejser anno 2024 viser, at 49% af de danske rejsende bliver inspireret til at leve mere bæredygtigt i deres dagligdag, når de ser bæredygtige tiltag på deres rejser. Som et supplement til den årlige undersøgelse om bæredygtige rejser deler Booking.com en liste med rejsemål verden over, der har et bemærkelsesværdigt antal imponerende overnatningssteder med troværdige tredjepartscertificeringer. Der er et rejsemål for enhver type rejsende, fra hyggelige kystbyer til cykelvenlige storbyer.  

VilGerneLeve.dk bringer information om en række bæredygtige rejsemål. Her om Baie Sainte AnneSeychellerne.

På øen Praslin ligger Bae Sainte Anne, en billedskøn tropisk regnskov, der lokker rejsende til for at gå på de fine, hvide sandstrande og svømme i det krystalklare vand. Du kan udforske St Annes marine-nationalpark, der er det første marinebeskyttede område i det sydvestlige Indiske Ocean. Derefter kan du snorkle rundt i de sikrede koralhaver, hvor du kan få øje på et stort antal fiskearter. Du kan også fordybe dig i den lokale kultur med en gåtur gennem landsbyen, smage på kreolske retter eller besøge en af de lokale kaffebarer og snakke med den venlige lokalbefolkning. Le Ravin de Fond Ferdinand Nature Trail er en god udflugt, hvis du vil se nærmere på omgivelserne og det smukke naturreservat på Praslin. Det er en ca. 2 km lang mellemintens gåtur med malerisk udsigt over fem omkringliggende øer, herunder La Digue og Mahe.  

Her skal du bo: Raffles Seychelles har en praktisk beliggenhed ved siden af en af verdens smukkeste strande og er et ideelt sted at nyde øens skønhed og bekymringsfri stemning. Villaerne er seychelliske mesterværker med udsigt til bjergtoppe og en have med uforstyrret privatliv. Personalets varme og gæstfrihed skaber en helt fantastisk venlig atmosfære på dette sted, der er en del af Travel Proud hos Booking.com. Derudover har overnatningsstedet fået tildelt Seychellernes mærkat for bæredygtig turisme, fordi de har gjort det til deres mission at genplante flere endemiske og oprindelige plantearter på deres grund for at genoprette stedets naturlige skønhed, der blev blotlagt ved en brand for 11 år siden. Raffles’ spa har 13 forskellige slags behandlinger, alle med bæredygtige produkter, så gæsterne kan slappe af enten i et åbent fristed med udsigt til havet eller dybt inde i skoven for at få fuldkommen privatliv. 

Share