Ski Sunne i Värmland satser millioner på cykeloplevelser

Ski Sunne i Värmland satser millioner på cykeloplevelser

Rigtig mange af de svenske skisportssteder satser i disse år på sommeraktiviteter. Heriblandt at bygge gode forhold til mountainbike og anden cykling.

Den øgede interesse for cykling og andre outdoor- aktiviteter er heller ikke gået ubemærket hen i Värmland i Sverige, hvor blandt andet skisportsstedet Sunne Ski & Bike har investeret millioner i sommeraktiviteter som cykling, mountainbiking og vandring.

Sunne Ski & Bike har investeret flere millioner kroner i sommersæsonen ved at omlægge til helårsanlæg. I området er der blevet bygget en stor cykelpark, pumptrack samt fire mountainbikeruter med forskellige sværhedsgrader, så de passer til alle typer besøgende. Målet er, at sporene skal forbindes til eksisterende cykelruter i Värmland, så man let kan finde en rute, der passer til alle, uanset om man er eliteudøver eller blot en aktiv familie. Investeringen i et helårsanlæg inkluderer også 30 nye hytter på destinationen, for at gøre det endnu mere attraktivt for gæster at komme til Sunne Ski & Bike.

Investeringerne stopper dog ikke her, i løbet af de kommende år vil området løbende opgraderes med nye og varieret ruter, en øvelsesbane samt naturcampingplads på toppet af bjerget.

“De seneste år er det blevet enormt populært med udendørsaktiviteter som cykling, mountainbiking, vandring, SUP og kajaksejlads på ferien, og derfor er det både en god og vigtig investering for Sunne Ski & Bike at udvide med sommeraktiviteter. Hos Visit Värmland ser vi investeringen som en fantastisk tilføjelse til vores sommertilbud i Värmland, og vi glæder os til at se en masse feriegæster over sommeren,” siger Mia Landin, administrerende direktør for Visit Värmland.

Sunne Ski & Bike er ikke det eneste skisportssted, der har valgt at åbne for sommergæster. Värmlands bjerge og store skove gør det til et oplagt sted for sommeraktiviteter, og flere steder har allerede haft stor succes med at omlægge de eksisterende sportsområder, så de også kan bruges om sommeren.

Share