Udforsk Spaniens magiske landsbyer via ny App

Udforsk Spaniens magiske landsbyer via ny App

Spanien er fyldt med skjulte perler, og nogle gange ligger den virkelige magi i de små destinationer. Det spanske “Pueblos Mágicos de España-netværk omfatter cirka 150 kommuner spredt over hele landet, hvor man kan stoppe på rejsen og opleve en charmerende og uforglemmelig atmosfære. Spaniens landsbyer gemmer altså på skatte af kultur, traditioner og naturskønhed. Nu introduceres “Pueblos Mágicos de España” – en app, der giver dig mulighed for at opdage disse skjulte perler og planlægge uforglemmelige rejseruter.

Opdag 150 charmerende byer med Pueblos Mágicos de España appen
Med “Pueblos Mágicos de España” får man adgang til information om alle de magiske landsbyer i Spanien. Appen gør det muligt at udforske, skjulte hjørner, anbefalede ruter, gastronomiske lækkerier og kulturelle begivenheder. Man bliver dermed guidet gennem en rejse fyldt med eventyr og opdagelser, hvor man samtidigt kan samle minder og stempler på turen gennem Spaniens magiske landsbyer. Med det Magiske Pas kan man forsegle alle de landsbyer, man har besøgt. Foretrækker man et fysisk pas, kan man digitalisere det fra appen og blive en Mesterrejsende. Som en ekstra belønning for den eventyrlystne ånd, kan man modtage eksklusive gaver efter at have besøgt en vis mængde landsbyer. 
Pueblos Mágicos de España er et initiativ drevet af Institut for Lokal Udvikling og Sociale Studier (IDL), en non-profit organisation med en 20-årig historie inden for lokal udvikling og turismefremme. IDL har gennem årene ledt og deltaget i talrige projekter inden for lokal udvikling, strategisk planlægning og turismefremme, både nationalt og internationalt. “Magiske Landsbyer i Spanien” er et kvalitetsinitiativ, der garanterer en unik oplevelse for besøgende og bidrager til fremme af de deltagende landsbyers kulturarv og turismeudvikling.

Kriterier for at blive betragtet som en magisk by
Hvad er det præcis, der gør et sted magisk? Kvaliteterne, som en by skal opfylde for at blive betragtet som en del af “Pueblos Mágicos de España”, er meget virkelige og krævende. Det første skridt er at sikre let adgang til kommunen, samt museer og fortolkningscentre, der hjælper besøgende med at forstå byens oprindelse. Derefter ser man på de korrekt bevarede civile og religiøse monumenter, der afspejler den arkitektoniske arv fra de forskellige civilisationer, der har beboet Spanien. Lige så vigtigt er vandrestier og aktiviteter inden for aktiv turisme, samt festivaler og traditioner, der holder den lokale kultur og skikke i live. Magiske byer skal også have panoramiske udsigtspunkter, hvorfra man kan beundre unikke landskaber og naturlige omgivelser, der tillader besøgende at komme tættere på deres økosystemer. Endelig skal alle magiske byer servere lokal gastronomi af høj kvalitet samt lokale produkter.

Share