Ved Cape Town kan du dykke i hajbur

Ved Cape Town kan du dykke i hajbur

Har du brug for en anderledes oplevelse, der kan bringe dig ud af din komfortzone, så er det oplagt at tage til Cape Town i Sydafrika.

Denne by på Afrikas spids er omringet af en pragtfuld nationalpark med Taffelbjerget og har et mangeårigt ry for at være fyldt med adrenalinfyldte udendørsaktiviteter. I Cape Town er der masser af muligheder: dykning i hajbur, bungyjump og paragliding – alle sammen fremragende måder at opleve byen på. Mellem juni og september kan man tage på fantastisk koldtvands-dykning med seks- og syvgællede hajer og sæler i tangskoven. Du kan også tage på en dagstur til fiskerbyen Gansbaai, der er kendt for sin tætte befolkning af hvidhajer hele året rundt. Hver dag byder på et nyt eventyr i Cape Town: De rejsende kan nyde udsigten fra Taffelbjergets tinde på en bjergvandring, som ifølge de lokale rejsende er det bedste sted at se solnedgangen***, tage en båd til Robben Island for at lære om landets historie og udforske strandene, skovene og de grønne bjerge langs den majestætiske Garden Route. Få mest muligt ud af din rejse og kom ud af komfortzonen med en smuk flyvetur i helikopter langs Atlanterhavskysten, og oplev den fantastiske udsigt ud over denne mangfoldige havneby.

Her skal du bo: For foden af den majestætiske bjergkæde De Tolv Apostle ligger Auberge du Cap Guesthouse, der tilbyder suiter og lejligheder med fremragende udsigt over Atlanterhavet. Gæsterne kan nyde saltvandet, den solopvarmede pool og dejlige drinks eller et glas sydafrikansk vin på den velplacerede terrasse mens de oplever den spektakulære solnedgang ved Camps Bay og de mange palmer. Pensionatet ligger tæt på mange vandsportsaktiviteter og dykkercentre med hajbure, og haven vender ud mod Taffelbjergets nationalpark, hvor gæsterne kan tage på forfriskende gåture.

Share