Anderledes overnatningsted i Småland: I et glashus i trætoppene

Anderledes overnatningsted i Småland: I et glashus i trætoppene

Glashuse i trætoppe, togvogne ved blanke skovsøer, trætårne med panoramaudsigt, arkitekttegnede shelters og vildmarksbyer dybt inde i skoven. Det lyder unægteligt som scener fra en af Astrid Lindgrens farverige fortællinger, men den gode nyhed er, at alle stederne er nye overnatningssteder, som kan nemt kan bookes, hvis man vil tilføje et ekstra lag eventyr til smutturen til Småland. 

Vi bringer løbende information om stederne her på VilGerneLeve.dk.

Her om at Bo i et glashus i trætoppene og nyd synet af elge fra sengekanten

Få en unik naturoplevelse i Kosta Safaripark, hvor svenske, vilde dyr strejfer frit rundt. Midt i Kosta Safaripark ligger tre træhuse, Kronhjorten, Älgen & Visenten, der står på fire meter høje søjler over jorden, hvor parkens dyr færdes frit på jorden nedenunder. Her kan man trygt betragte elge, bisoner, kronhjorte, muflonfår, dådyr og vildsvin, der vandrer rundt i deres helt naturlige omgivelser – som det eneste sted i Europa. Fald i søvn under stjernerne, højt oppe i luften og i hotelsenge.  

Der er to størrelser huse, to på 15 kvadratmeter og et på 30 kvadratmeter. De mindre huse er til to personer, og det største kan rumme fire personer. Glashusene er helt uden elektricitet, der er ikke rindende vand, men der er vanddunke med frisk vand til rådighed. Man kan bestille roomservice fra Kosta Lodge og få sin middag leveret direkte til glashuset. 

Læs mere om overnatning i Kosta Safaripark her.

Share