Indbydende by: Arraial d’Ajuda i Brasilien

Indbydende by: Arraial d’Ajuda i Brasilien

Booking.com har afsløret de mest indbydende byer i verden, baseret på gæsteanmeldelser og i forbindelse med Traveller Review Awards 2024, hvor rejseudbydere anerkendes for deres exceptionelle service og gæstfrihed.

Dem præsenterer vi løbende her på VilGerneLeve.dk og vores søstersite BangeForIkkeAtLeve.dk. I nedenstående Arraial d’Ajuda i Brasilien.

Arraial d’AjudaBrasilien
Arraial d’Ajuda er en charmerende by der ligger syd for Porto Seguro og er kendt for at være en af de bedste stranddestinationer i Brasilien. Hvor Porto Seguro godt kan være ret overfyldt, er Arraial d’Ajuda det helt modsatte. Det er det perfekte rejsemål for to tredjedele (67%3) af de danske rejsende, der ønsker at slappe af og genoplade når de rejser i 2024, for byen er kendt for sin rolige atmosfære og fantastiske strande. De rejsende kan nyde smuk arkitektur med farverige huse rundt om i landsbyen og rundt om den historiske kirke ved navn “Nossa Senhora d’Ajuda”, som er en af de ældste katolske kirker i Brasilien. Du kan tage til Mucugê Street som er kendt for sine butikker, restauranter og barer, hvor de rejsende kan nyde det lokale brasilianske køkken, se kunsthåndværk eller bare absorbere den livlige atmosfære.

Her skal du bo: Manacá Pousada Parque er en smuk kro der ligger lige uden for hjertet af Arraial d’Ajuda og en kort gåtur fra stranden. Det er det perfekte sted til en tropisk og afslappende ferie med de omkringliggende kokospalmer og den smukke have med infinity-pool og havudsigt. De gæster der også leder efter noget eventyr, kan med en billet til Arraial d’Ajuda Eco Parque besøge en adventurepark med mange attraktioner, herunder vandrutsjebaner og forskellige vandsportsaktiviteter. De meget eventyrlystne kan tage ud på parkourstien i skoven, hvor de besøgende har mulighed for at beundre områdets rige biodiversitet, mens de får et adrenalinsus.

Share