White Pearl Mountain Days forvandler Saalbach Hinterglemm

White Pearl Mountain Days forvandler Saalbach Hinterglemm

De fleste kender Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn i Østrig som et skiområde med fantastisk muligheder for skiløb, faktisk 270 km pister, men også med god gammedags østrigsk afterski.

Den 24. marts til 2. april er tingene dog anderledes i det østrigske skiområdet. Der arrangeres nemlig White Pearl Mountain Days. Et event med fokus på den del af alpelivsstilen, hvor sundhed, yoga og fitness indgår, og der vil være en lang række events med disse aktiviteter.

Internationale DJ spiller chillout musik, der vil være afslappende livemusik og der bydes på specialiteter fra den lokale gastronomi.

“Med White Pearl Mountain Days har vi skabt et kreativt og innovativt event, der også tiltrækker unge vintersportsfans uden for højsæsonerne”, forklarer Georg Hartberg, der er direktør for  IXXALP Touristik und Event GmbH, der står bag event.

Der vil være 17 forskellige lokationer med events og der spiller mere end 30 forskellige DJs ved eventet. Det er primært deep house, jazz og soul, der vil blive spillet.

Share