Fýri i Hemsedal er Norges førende resort i 2024

Fýri i Hemsedal er Norges førende resort i 2024

Norske Hemsedal er mest kendt som skidestination, men området kan besøges året rundt, og her ligger Norges førende resort Fýri, der er den heldige vinder af udmærkelsen Norway’s Leading Resort 2024, kåret ved World Travel Awards.

World Travel Awards blev grundlagt i 1993 for at belønne og anerkende hotelbranchen med priser i flere kategorier hvert år. Vinderne udvælges af en international jury bestående af kvalificerede rejse- og hoteleksperter sammen med stemmer fra gæster og andre, der er interesserede i hoteloplevelser.

”Vi er meget glade for denne udmærkelse, som viser, at Fýri har hele pakken som resort. Vi er stolte over, at både vores privatgæster og virksomhedsgæster peger på os som Norges førende resort. Vores placering på fjeldet, vores eksklusive og personlige indretning og hele personalets kæmpe arbejdsindsats er det, der gør forskellen for vores gæster,” siger Henric Jacobsson, administrerende direktør Fýri Resort.

Fýri er usædvanlig i de norske fjelde. Et resort der ligger 625 meter over havet med aktiviteter hele året rundt. Fýri byder både private gæster, som familier og vennegrupper, og konferencer og virksomheder velkommen med mange forskellige faciliteter, som garanteret har været med i overvejelserne, da World Travel Awards kårede sin vinder. Hotellet har møde- og konferencefaciliteter, 1.000 kvadratmeter Pool Club, åbne pejse og flere restauranter og barer. Hotellets stueetage byder på et legerum for alle aldre, med blandt andet shuffleboard, bordtennis og billard. Til nostalgiske sjæle findes flotte brætspil, som bringer barndomsminder frem.

Fýris store nyhed til sommeren 2024 er et nyt aktivitetscenter. Her kan man leje både cykler og ski, man kan besøge sportsbutikken og en restaurant, der serverer lette frokoster, fondue, dejligt bagværk og en masse forskellige forfriskninger. Aktivitetscenteret byder desuden på paddeltennisbaner i sommeren 2024.

Fýri blev tildelt prisen som “Norway’s Leading Resort 2024” ved World Travel Awards på Ritz-Carlton i Berlin 6. marts.

Om Fýri Resort of Hemsedal
Fýri er en del af ESS Group og tilbyder et tilflugtssted for afslapning og velvære. Hotellet har 144 værelser og mødefaciliteter for op til 460 personer. Oplevelserne på hotellet er mange – afslapning i udendørspoolen, en udsøgt middag i godt selskab, stå på ski, tag en cykeltur – eller find din zen i det smukke landskab. Oplev at omgivelserne er lige så smukke om sommeren, som de er om vinteren. Fýri er en helårsdestination i Norges livlige fjelddestination Hemsedal.

Læs mere: https://fyriresort.com

Share