LGBTQ+ – venligt rejsemål: Ottawa, Canada

LGBTQ+ – venligt rejsemål: Ottawa, Canada

Booking.com har gennemført en stor rejseundersøgelse om de udfordringer LGBTQ+-personer oplever, når de rejser, og har udpeget en række destinationer, der anses for at være inkluderende og LGBTQ+-venlige. Det gælder blandt andet Ottawa i Canada.

OttawaCanada
Ottawa ligger i det østlige Ontario og er en venlig hovedstad, der byder alle rejsende velkommen, uanset hvad de identificerer sig som, eller hvem de elsker. I 2019 sprang Ottawas borgmester ud som homoseksuel i en lokal avis kort før byens fejring af Pride – en nyhed, der blev fejret og støttet vidt og bredt blandt de lokale i byen. Canada er et af de mest progressive LGBTQ+-venlige lande på den vestlige halvkugle og var det første land i Amerika, der lovliggjorde ægteskab mellem personer af samme køn på landsplan i 2005. Den livlige og kulturelle hovedstad, som er delt i to af den smukke Rideau-kanal, er fyldt med venlige lokale, tilgængelige museer og grønne områder. Oplev stemningen i byen på en aftentur med flodsejlads og lysshow, hvor de besøgende kommer forbi Parliament Hill – hvor den første homoseksuelle protest i Canada fandt sted i 1971 – for at se et lys- og lydshow. Lige syd for Parliament Hill ligger Bank Street, den længste vej i Ottawa, som er et kosmopolitisk centrum med et alsidigt udbud af butikker, barer og tjenester, der støtter LGBTQ+-personer. Tag til den LGBTQ+-ejede bar Swizzles, hvor festen altid er for alle. Hvis du får brug for et skud koffein, kan du besøge den lesbisk ejede kaffekæde Bridgehead, hvor de serverer en fantastisk flat white.

Her skal du bo: Som besøgende i Ottawa finder man mest aktivitet og flest populære seværdigheder i centrum af byen. Overnat på Metcalfe Hotel, der ligger i hjertet af byens centrum, bare en kort gåtur fra Parliament Hill, hvor gæsterne kan fordybe sig i byens LGBTQ+-historie. Overnatningsstedet ligger i en rød murstensbygning og er smukt og moderne. Indretningen er indbydende, og gæsterne er garanteret en god velkomst på dette venlige Travel Proud-certificerede overnatningssted.

Share