LGBTQ+ – venligt rejsemål: San Carlos de Bariloche i Argentina

LGBTQ+ – venligt rejsemål: San Carlos de Bariloche i Argentina

Booking.com har gennemført en stor rejseundersøgelse om de udfordringer LGBTQ+-personer oplever, når de rejser, og har udpeget en række destinationer, der anses for at være inkluderende og LGBTQ+-venlige. Det gælder blandt andet San Carlos de Bariloche i Argentina.

San Carlos de BarilocheArgentina
Denne charmerende, alpelignende by ligger ved foden af Andesbjergene og er omgivet af smuk natur med tusind år gamle skove og krystalklare søer. San Carlos de Bariloche ligger i Patagonien og er i den grad et besøg værd. Byen tiltrækker folk, der vil stå på ski og snowboard om vinteren, og folk der vil vandre om sommeren. Og så er byen også kendt for sin fantastiske LGBTQ+-scene og virksomheder, der støtter op om miljøet. Ægteskab mellem personer af samme køn har været lovligt i Argentina siden 2010, og det er et af de mest transvenlige lande i verden, der giver folk mulighed for at ændre deres juridiske køn uden at skulle overvinde vanskelige barrierer. De 38% af danske LGBTQ+-rejsende, der gerne vil tilbringe tid i naturen på deres næste ferie, kan benytte sig af de flotte skiløjper, tage ud i bjergene og vandre på Mount Bella Vista eller sejle i kajak til afsidesliggende bugter i Lake Nahuel Huapi, der får sit vand fra en gletsjer. Bariloche er en indbydende by med venlige lokale og et blomstrende natteliv for LGBTQ+-miljøet. Fra store klubber som Pacha og Rocket til skjulte perler som den livlige kælderhave i den åbensindede bar Sede.

Her skal du bo: Det øko-orienterede Design Suites Bariloche ligger på en bakke og har panoramaudsigt over den flotte Lake Nahuel Huapi gennem vinduerne der går fra gulv til loft. Stedet er både tjekket og hyggeligt med uldtæpper, læderstole og jordfarver, og gæsterne kan se solopgangen over trætoppene fra deres værelse eller private jacuzzi. Personalet er venligt og opmærksomt for at sikre, at gæsterne får et godt og afslappende ophold. Hotellet er med i Booking.coms bæredygtighedsprogram og tilbyder aktiviteter arrangeret af lokale guider og har store grønne områder til gæster, der ønsker at nyde naturen. Hotellet ligger desuden kun en kort gåtur fra byen.

Share