Rejsetrend for 2023: São Paulo i Brasilien

Rejsetrend for 2023: São Paulo i Brasilien

Det er nu 2023. Et nyt friskt rejseår. Det ser ikke ud til at de seneste globale hændelser har lagt en dæmper på de rejsendes lyst til at finde nye rejsemål. Samtidig bliver udvalget af globale oplevelser og skjulte perler der bare venter på at blive opdaget, kun større. 

Undersøgelser og rejsetallene viser tydeligt, at rejselysten for alvor er tilbage blandt danskerne. På baggrund af Booking.coms seneste store undersøgelse om rejsetrends for 2023, kan rejseplatformen præsentere en række destinationer for 2023, der spås blive de mest populære bland de rejsende på globalt plan. Dem bringer vi løbende information her på VilGerneLeve.dk. I dag kan du læse om São Paulo i Brasilien.

São PauloBrasilien
Den pulserende metropol São Paulo er hjemsted for 20 millioner indbyggere, i folkemunde “paulistanos”, og byder bl.a. på biografer med kunstfilm og eksperimentelle teatre. Storbyen er spækket med betonbygninger, og har et livligt natteliv med et stort udbud af undergrundsklubber, hvor besøgende kan danse til solen står op – så det er et oplagt rejsemål for de over to tredjedele af danske rejsende (68%) der har angivet at de er klar til “festferier” i 2023.* Et arrangement med traditionel samba- og pagodedans giver festglade gæster mulighed for at nyde sambadans, mens madelskere kan nyde den gourmetmad der har gjort byen til et verdenskendt gastronomisk rejsemål. Byen er nemlig hjemsted for ikke mindre end 9 af de 14 Michelin-restauranter der findes i Brasilien. Rejsende i byen bør ikke snyde sig selv for at smage delikatesserne “coxinha”, en gylden, strimlet kyllingekroket, og “feijoada”, en kraftig, sort bønnestuvning – begge er også at finde på menuen hos streetfoodboderne. For de 35% af rejsende der gerne vil shoppe varer de ikke kan få derhjemme, er en tur til Rue Oscar Freire-gaden et must. I denne gade kan modebevidste rejsende gå på opdagelse i de mange butikker med tøj og designervarer. Besøgende kan tage en tur ud af byen og slappe af på strandene på São Paulos nordkyst. De ligger blot en kort køretur fra byen og er en skjult perle der kan måle sig med Rios berømte strande.

Her skal du bo: L´Hotel Portobay São Paulo er et stilfuldt hotel beliggende i et livligt kvarter, kun en kort gåtur fra en af São Paulos mest sprudlende boulevarder, Avenida Paulista, og Museu de Arte de São Paulo. Dette overnatningssted deltager i Booking.coms bæredygtighedsprogram. Hotellet byder på afslapningsmuligheder såsom indendørs swimmingpool og spa, og i restauranten kan man få lækre italienske og middelhavsinspirerede specialiteter. I pianobaren kan gæsterne nyde en caipirinha, Brasiliens nationalcocktail med cachaça, sukker og lime.

Share